Cover of DITRÓI MÁRIA: HOGYAN ŐRIZTEM MEG ALAKOMAT 60 ÉVES KOROMRA?
Kategória: Egészség

Szerző: Ditrói Mária
Kiadó :COMBI CALLANETICS KFT.
Oldalak száma:182
Borító: KEMÉNYTÁBLA
Súly:580 gr
ISBN:9789630805025
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2012
Illusztráció:SZÍNES FOTÓKKAL
DVD melléklettel

800 Ft

 

Leírás

A „Hogyan őriztem meg alakomat 60 éves koromra?” című könyvem képekkel gazdagon illusztrált kemény borítós, fűzött kézikönyv, mely változatlan kiadása a „Miért épp’ a Callanetics?” című könyvemnek, melyhez most DVD mellékletként egy 75 perces tornaprogram is került.
42 évesen, 1994-ben ismerkedtem meg a Callanetics tornával, és annyira megszerettem, hogy felvettem a kapcsolatot a Callanetics Franchise akkori illetékes vezetőivel.

1995. áprilisában Callanetics Franchise Tulajdonos, majd májusban Callanetics® Oktató, és még abban az évben Certifield Callanetics® Senior Teacher lettem.
A könyvben rengeteg pozitív tapasztalat olvasható, valamint sok szakmai tanácsot, egyéb módszereket, segítséget ajánlok a gyakorlatok pontos kivitelezése, ha kell könnyítése céljából.
A könyv címe az egyik fejezet címe, ahol megírom, hogy hogyan tudtam megőrizni alakomat 60 éves koromra?
Nem titok, hogy közel a 70. évemhez még mindig tartok foglalkozásokat. Természetesen különböző változatokkal bővítem, színesítem, megőrizve a Callanetics eredeti célját: az alakformálást, a jó közérzet megteremtését, a tudatosság kialakítását, a statikus mozgás megtartását
Tudásomat, tapasztalatomat átadva képezek DITROI Combi Callanetics® Oktatókat.

Szerencsésnek tartom magamat, hogy a munkám egyben a hobbim is! Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy olyan munkát, anyagi lehetőséget keressen, találjon magának, amit mindig tiszta szívvel, lélekkel, szeretettel tud végezni.
Kérem, tartsák szem előtt a mozgás fontosságát egészségük megőrzése érdekében!

Szeretettel:
Ditrói Mária DCCallanetics® Tanár, Sportedző, Jóga Oktató