Cover of KOVÁCS JÓZSEF: MÍTOSZOK ÉS REALITÁSOK A NÉPI GYÓGYMÓDOK VILÁGÁBÓL - EGY TERMÉSZETGYÓGYÁSZ FELJEGYZÉSEI

Kiadó:MAGÁNKIADÁS
Oldalak száma:216
Borító:PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:260 gr
ISBN:9789630682350
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2011

3400 Ft

 

Leírás

A könyv rövid leírása:
A szerző új könyve a víz gyógyító hatásait a XIX. századi osztrák származású Kneipp plébános vízkúráin és Dr. Neumivákin orosz orvos- természetgyógyász, akadémikus módszerein keresztül mutatja be.
Úgyszintén beavatja az olvasót a hazai szakma által eddig titokban tartott kék jód,- az orosz nép egyik legnépszerűbb, otthon előállítható, hatását sokoldalúankifejtő gyógyszerének - legendás történetébe.
A praktizáló gyógyító és szakíró, könyvében feltárja az almaecet,- a természetesgyógymódok kedvelőinek nagyra becsült szere - gyógyító erejének titkát, több receptet ajánl az almaecet otthoni előállításához, valamint megismerteti az olvasót e készítmény gyakorlati alkalmazásának lehetőségeivel.
Gondos részletezéssel mutatja be a természetes antibiotikumok: a káposzta, az uborka, a burgonya, a hagyma, a retek, a paprika, a cékla és más zöldségek felhasználásának lehetőségeit a gyógyítás és szépségápollás területén, ételrecept- ötletekkel szolgál az egészséges táplálkozás iránt érdeklődőknek.
A könyv hasznos ismereteket tartalmaz az országhatárokat nem ismerő ősi, népi gyógymódok tárházából természetgyógyászok és más nem konvencionális gyógyítók számára is.
Értékes kézikönyv, méltó arra, hogy helyet kapjon az Ön könyvespolcán.
Olvass tovább: https://remenyegeszsegstudio.webnode.hu/megjelent-konyvek/