Cover of Varga István László: Észbontó
Kategória: MLM üzleti könyvek

Változz és változtass!
Indítsd el az igazi életedet!

Az ÉSZBONTÓ olvasmányos útmutatást szeretne adni a Z-generáció számára ebben az egyre gyorsuló digitális világban.
A könyvet a – Németországban egy évet cserediákként tanuló – 16 éves lányának írt levelekből szerkesztette Varga István László.
Pozitív életszemlélettel, számos tanulságos történettel és hasonlattal fűszerezve, saját példákon keresztül szemlélteti egy háromgyermekes családapa értékrendjét, amelyet meg szeretne mutatni serdülő gyermekeinek.
A könyv olvasásával fokozatosan rájössz, hogyan érdemes nekiállnod az előtted álló nagybetűs ÉLET-nek! smiley A szerző tippekkel, napi feladatokkal vezeti be a Z-generáció lelkes olvasóit az önfejlesztés rejtelmeibe.
A könyv tanulságos és érdekes olvasmány lehet a felnőtt korosztály tagjai számára is. „Ez a könyv az 'én-fejlesztésre' koncentrál. A saját példákon keresztül pedig még ösztönzőbben hat.
Tetszik, hogy az általános témákat új szemszögből közelíti meg, és nem fél őszintén beszélni az emberiség hibáiról.
Az apai jó tanácsok közé el-elcsepegtetett plusz információk nagy alapműveltségről árulkodnak.
Engem legjobban a nem mindennapi hasonlatok fogtak meg, a kedvencem talán a 'freskó-élet' megfeleltetés: „A mi életünk is egy hatalmas freskó, sokan festik, sokan csak odapingálnak valamit.”
Lőrincz Kata Rebeka – 16 éves gimnáziumi tanuló, Borcsi lányom legjobb barátnője „Az igazi megoldások és hasznos tanácsok könyve. A babát várók könyve a „Benjamin Spock” könyv volt, ez pedig a kamasz világ igazi útmutatója. Kellemes szórakozást és gazdagodást kívánok mindenkinek, aki kezébe veszi a könyvet.
Kiváló könyv. Gratulálok a szerzőnek, ehhez a remek olvasmányhoz, de az Olvasóknak gratulálok igazán a jó döntéshez, hogy birtokolja és elolvassa ezt a „MŰVET”
Tonk Emil – Az Üzleti Patika könyvsorozat szerzője, a Mentor Oscar díj tulajdonosa
Varga István László elismert hazai stratégiai- és digitális marketing szakember, jövőkutató és családapa. Három Z-generációs gyermek édesapja. Formabontó motivációs előadásain anyagi függetlenségre és vállalkozásra buzdítja a jövő fiataljait.
Cége a Manta Marketing Kft. idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Az elmúlt évek során István több mint 180 marketing gyakornokot indított el a pályán.
Rendszeres előadó a Budapest Gazdasági Egyetem (BGE), továbbá a Metropitan Egyetem digitális marketing képzésein.
A Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja. Hobbija a jövőkutatás, a gyárlátogatás, és az utazás.
Megvásárolható:https://www.mlmkonyvek.hu/varga-istvan-laszlo-eszbonto-1323

1990 Ft

Leírás

Varga István László: Észbontó
Az ÉSZBONTÓ olvasmányos útmutatást szeretne adni a Z-generáció számára ebben az egyre gyorsuló digitális világban.