Cover of Nyíri Zoltán - Hackl Krisztián: SZEMÉLYISÉGKALAUZ ÜZLETI SZEMMEL
Kategória: MLM üzleti könyvek

"kulcs a jobb kapcsolatokhoz, kulcs a jobb üzletekhez"
"A könyv az alkalmazkodás kiváló kézikönyve. Olvasmányos, szórakoztató és nem utolsó sorban tanulságos. Egy torzításmentes magunkról. Aki érteni akar másokat, és tenni akar másokért, azoknak szól.
Gratulálok a szerzőknek. Remek munka!! De igazán az olvasónak gratulálok, hogy a könyvvel kulcsot keres másokhoz. Itt megtalálja, és az fontos << zárakat >> fog kinyitni! Jó olvasást!" (Tonk Emil)
A vérmérsékleti típusok (szangvinikus, kolerikus, melankolikus, flegmatikus) megismerésének segítségével ilyen kérdésekre kaphat választ: Hogyan érjem el, hogy mások hamarabb a bizalmukba fogadjanak, és fontossá váljak a szemükben?
Hogyan motiváljak másokat? Hogyan érezzek rá könnyebben az ügyfeleim igényeire? Mire számíthatok az üzleti partnereimtől, kollégáimtól?
Ezen a területen több kiváló irodalom is megjelent az elmúlt években. Most két fiatal magyar szakember az alapelvek bemutatásán túl üzleti szemszögből is megközelíti a kérdést, illusztrálva számos, humoros történettel.
Megvásárolható: https://www.mlmkonyvek.hu/nyiri-zoltan-hackl-krisztian-szemelyisegkalauz-uzleti-szemmel-1733

3990 Ft

Leírás

Szerző: Nyíri Zoltán - Hackl Krisztián: SZEMÉLYISÉGKALAUZ ÜZLETI SZEMMEL "kulcs a jobb kapcsolatokhoz, kulcs a jobb üzletekhez"