Cover of Kasza Tamás: Utánkövetés mesterfokon
Kategória: MLM üzleti könyvek

Ez a könyv arról szól, hogyan zárd le a jelöltjeidet egy network marketing üzletben. A legsikeresebb MLM-esek nagy része egyetért abban, hogy az üzlet egyetlen olyan része, ahol gondolkodnod kell: az utánkövetés.
Ha jól tudsz lezárni, akkor nagy hálózatod lesz, és sok pénzt fogsz keresni - ha nem tudsz lezárni, akkor viszont iszonyatos marketingmunkát fogsz végezni, mégsem lesz belőle bónuszod, és csak az üzleted rabszolgája leszel. Arra is választ kapsz, hogyan kezeld a kifogásokat, és hogyan érd el, hogy lebontsd a saját és a jelöltek tudatalatti automatáját, ami ellened dolgozik és megkeseríti a napjaidat!
Egy vezetőtől azt várják el, hogy segítse lezárni a "hogyan tovább" találkozókat, azaz a bemutatót követő megbeszélést. Megbecsülése egyenesen arányos azzal, mennyi jelöltet tud beléptetni a szponzoráltja névlistájából a szponzoráltja alá. A vezetőnek bemutatják üzlettársa ismerősét, majd leülnek. a levegő szinte megfagy. Mindenki feszült és senki nem mer megszólalni.
A szponzorra szegeződik minden tekintet. Vajon hogyan fogjon hozzá?
Ez a könyv választ ad rá.

Ez az anyag tükrözi Kasza Tamás 20 éves tapasztalati tudását, ennek megfelelően rengeteg konkrét példát és sok javasolt gyakorlatot tartalmaz. Stílusa egyedi, humora csípős, de ezt a könyvet akkor is alkalmazni fogod, ha nem akarod.
Megvásárolható: https://www.mlmkonyvek.hu/utankovetes-mesterfokon-303

3690 Ft

 

Leírás

Kasza Tamás: Utánkövetés mesterfokon
Ez a könyv arról szól, hogyan zárd le a jelöltjeidet egy network marketing üzletben.