Bemutatkozás

A KönyvPromó.hu weboldal magyar íróknak és a kiadóknak biztosít lehetőséget a könyvük/könyveik bemutatására. Ennek megfelelően a weboldalon, a KönyvPromó.hu Facebook, valamint Instagram oldalán tesszük közzé az írók bemutatkozását, a könyvük/könyveik címét, borítóját és az egyéb adatokat. A weboldal katalógus rendszerezésű, könyváruházhoz hasonlítható, viszont értékesítésben közvetlenül nem veszünk részt.

A promóciónk célja, hogy az íróknak/kiadóknak és könyveiknek növekedjen a népszerűsége.

Számunkra az írói tevékenység támogatása legalább annyira fontos, mint a könyv, ezért minden olyan hírt és információt is közzéteszünk az oldalunkon, ami hasznos lehet az íróknak (pl. pályázatokról, irodalmi körökben történt eseményekről is beszámolunk).

Célunk egy olyan adatbázis létrehozása, amelyben a magyar írók magyar műveik könnyen fellelhetők. Időszakos nyereményjátékaink révén külön promózzuk az írókat, ráadásul az olvasók is értékes könyvnyereményekre tehetnek szert.

Az KönyvPromó.hu az első olyan weboldal Magyarországon, amely külön hangsúlyt biztosít a magyar írók könyveinek promózására. Ennek következtében a weboldal, a Facebook és Instagram oldalak a kevésbé ismert írók számára is lehetőséget nyújtanak a maguk és könyveik népszerűsítésében.

Webáruház készítés