Pályázatok

Olvass és írj!

2020.07.03 13:04

Az Irodalmi Rádió szépirodalmi pályázata.

Részvételi feltételek és lépések:

1. Rendelj vagy vásárolj egy általunk (Irodalmi Rádió) kiadott könyvet a Líra Könyv Zrt. könyvesboltjaiból vagy a lira.hu weboldalról június 4. és július 15. között.
Itt találod a listát, amiből választhatsz: KÖNYVET VÁLASZTOK!

2. Őrizd meg a blokkot vagy számlát, mert ez az egyik feltétele a részvételnek. Szkenneld be vagy fotózd le. (Legyen jól olvasható a könyv címe, amit választottál és a vásárlás dátuma.)

3. Olvasd el a kiválasztott könyvet!

4. Jegyzeteld fel magadnak azokat a szavakat, kifejezéseket, címeket, gondolatsorokat, cselekményeket, amelyek megihletnek.

5. Írj egy saját alkotást (verset vagy rövidprózát) a feljegyzettek alapján. (Nem kell, hogy reflektáljon az olvasott műre. Legyen új, saját alkotás.)

6. Küldd be szerkesztőségünknek az elkészült művet 2020. július 30-ig a palyazat@irodalmiradio.hu ímélcímre a vásárlást igazoló blokkal vagy számlával, valamint a kitöltött pályázati űrlappal együtt. Pályázati űrlap letöltése innen: PÁLYÁZATI ŰRLAP (könyves kihívás – word doc formátum) LETÖLTÉS

Szerkesztőségünk a beküldött alkotásokból válogatás után elektronikus kötetet készít, amit szabadon hozzáférhetővé tesz online felületein. A kötetet élő online műsorban augusztus végén mutatjuk majd be.
Próza és vers kategóriában is választunk nyerteseket és helyezetteket. Az eredményhirdetés szintén az online műsorban történik majd.

További részletek:
– egy pályázó egy választott könyv alapján egy pályamunkát küldhet be; de ha több könyvet vásárol, mindegyik alapján beküldhet egy-egy pályamunkát
– pályázati díj nincs
– olyan könyvekkel nem lehet pályázni, amit a pályázó korábban, a pályázatban megjelölt időintervallum előtt vásárolt; más helyről vagy a szerzőtől kapott vagy vásárolt; valamint szerkesztőségünktől ajándékba kapott. Kizárólag a 2020. jún. 4. és júl. 15. közötti, a Líra Könyv Zrt. könyvesboltjaiból vagy a lira.hu-ról történő vásárlásokat fogadjuk el.
– formai megkötés nincs; terjedelmi korlát: versek és prózák esetén is max. 3 db A/4-es oldal 12-es betűmérettel

Érvénytelen a pályázat:
– ha nem érkezik be a benyújtási határidő lejártáig (2020. júl. 30.) a pályamunka, a kitöltött pályázati űrlap és a vásárlást igazoló dokumentum a palyazat@irodalmiradio.hu ímélcímre
– ha nem a megadott időintervallumban (jún. 4. és júl. 15.) között vásárolta meg a pályázó a könyvet, vagy nem a Líra Könyv Zrt. hálózatából vásárolt

Végül mégegyszer:
beküldési határidő: 2020. július 30.
beküldési cím: palyazat@irodalmiradio.hu

3 db beküldendő dokumentum:
a pályamű
a könyvvásárlást igazoló blokk vagy számla beszkennelt vagy lefotózott elektronikus változata
a kitöltött pályázati űrlap

Szeretettel várjuk pályázatod!

forrás: http://irodalmiradio.hu/wp/

Webáruház készítés