Kovács József: A hidrogénperoxid - az eltitkolt gyógyszer

Kovács József: A hidrogénperoxid - az eltitkolt gyógyszer
Kiadó:Reménygyógyulás Kft.
Oldalak száma:200
Borító:PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:240 gr
ISBN:9786156156006
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2020
3 700 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
A könyv rövid leírása:
Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején sikeresen alkalmazták ezt a szert súlyos betegségeknél, majd a 20. század elején újra elkezdték e szer használatát, mégpedig elég jó eredménnyel, mindezek ellenére a hidrogén-peroxid mind a mai napig nem épült be gyógyszerként a köztudatba egyszerűsége és olcsósága miatt.
Ha a hidrogén-peroxid megkapná méltó helyét a gyógyászatban, bizony a szintetikus gyógyszerek gyártására szakosodott hatalmasra fejlesztett gyógyszeriparnak le kellene mondania az extraprofitjáról, az egészségügy és a gyógyszeripar tudományos kutatóintézeteinek világszerte több ezer munkatársa szakmai tekintélyén hatalmas csorba esne.
A könyv részletes gyakorlati útmutatókat tartalmaz a hidrogénperoxid alkalmazásáról, úgy külsőleg, mint belsőleg. A szerző példák sokaságán kersztül mutatja be e szerrel való kezelések eredményeit, gyakorlati tanácsokkal látja el az olvasót.
Bízom benne, hogy ez a filléres vegyület, melynek alkalmazása igen egyszerű, nemcsak a természetes gyógymódok lelkes táborának a figyelmét vonja magára hanem a hivatalos egészségügyét is.
Hisz a világ több egészségügyi intézetében a hidrogén-peroxid tudományos alapokon kidolgozott alkalmazása számtalan életet volt képes megmenteni és olyan betegségek megszünéséről számol be a szakirodalom, amelyek a mai akadémiai orvoslás szerint nem gyógyíthatók.
Olvass tovább: https://remenyegeszsegstudio.webnode.hu/megjelent-konyvek/
Adatok
Webáruház készítés