Kovács József: A kerozin - a rák és egyéb betegségek gyógyítója

Kovács József: A kerozin - a rák és egyéb betegségek gyógyítója
Kiadó: MAGÁNKIADÁS
Oldalak száma:248
Borító:PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:300 gr
ISBN:9789638899316
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2015
3 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
A könyv rövid leírása:
Kovács József – természetgyógyász, az öngyógyítások lehetőségeinek lelkes népszerűsítője, kinek könyveiből ma már betegek ezrei gyógyulnak, újabb ismeretekkel gazdagítja követőinek táborát.
Új oldaláról mutatja be a mindenki által ismert hajtóanyagot – a kerozint. A könyvből kiderül, hogy ha helyesen alkalmazzuk a szert, hatékonyan képes gyógyítani sok komoly betegséget, mint például az arcüreg-gyulladást, féreginváziót, gyomorfekélyt, reumát, lumbágót, torokgyulladást stb.
Ha zölddiós kivonatot készítünk belőle, akkor ideális gyógyszert nyerünk, mely rendkívüli hatással tisztítja a vért, gyógyítja a nyirokcsomókat, az üszkös és nehezen gyógyuló sebeket, jó eredményeket érünk el az onkológiai betegségek gyógyításában.
A könyv a kerozinos terápiák mellett párhuzamosan értékes recepteket kínál a népi gyógymódok képzelt tárházából számos betegségre, kóros elváltozásokra.
A szerző kíváncsi kutatója az egészséggel kapcsolatos kérdéseknek, alaposan tanulmányozta, saját magán és családtagjain is megtapasztalta a kerozin gyógyító tulajdonságait.
A könyvben teljes őszinteséggel és segítőszándékkal osztja meg tudását az olvasóival.
A könyv hasznosan alkalmazhatják természetgyógyászok és más alternatív gyógyítók is.
Olvass tovább: https://remenyegeszsegstudio.webnode.hu/megjelent-konyvek/
Adatok
Webáruház készítés