Kovács József: A szervezet tisztítása felsőfokon

 Kovács József: A szervezet tisztítása felsőfokon
Kiadó:MAGÁNKIADÁS
Oldalak száma:288
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:350 gr
ISBN:9789638899330
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2018
4 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
A könyv rövid leírása:
E könyv magasabb szinteken viszi közelebb az olvasót a szervezete működésének eddig nem ismertetett rejtélyeibe, lehetőséget kínálva a testben működő férfi és női energiák megértéséhez és egyensúlyának megteremtéséhez vagy akár a belső elválasztású mirigyek tisztításához.
A terpentines kádfürdők alkalmazásának színes bemutatása lehetőséget ajánl nem csak a kapilláris rendszer megtisztításához, de segít a legkülönbözőbb betegségek leküzdésében, gyakran olyankor is, amikor az akadémiai orvoslás tehetetlenül széttárja karát.
Meglepő történeteket olvashatunk a diabéteszből kigyógyult betegek tollából, amelyek lerombolják az a hazug orvosi dogmát, miszerint a cukorbetegség gyógyíthatatlan.
Különleges zöldtea recepteket kínál a könyv az olvasóknak, felfedve a misztikus zöldtea gyógyhatásait.
S végül betekintést kapunk a harmadik évezred betegségének, a szervezet gombafertőzöttségének felismeréséről és kezelési lehetőségeiről a természetgyógyászat eszközeivel, a Körbler-féle módszer által.
A könyv színes olvasmány, mely a szerző előző könyveihez hasonlóan gazdagon tartalmaz hasznos ismereteket, a határokat nem ismerő népi gyógymódok képzelt kincsestárából kíváncsi érdeklődők, útkeresők, betegek, természetgyógyászok és más alternatív gyógyítók számára egyaránt.
Olvass tovább: https://remenyegeszsegstudio.webnode.hu/megjelent-konyvek/
Adatok
Webáruház készítés