Báthory Kati- Juhász Klári: Kozmetikai diagnosztika

Báthory Kati- Juhász Klári: Kozmetikai diagnosztika
Kozmetikusként nagyon fontos alaposan ismernünk a bőr szerkezetét, funkcióit, különböző hatásokra adott válaszreakcióit. Vendégeink bőre egyfajta életrajz, melyet nekünk meg kell fejtenünk és aszerint kell kialakítanunk a kezelési metódust. Ehhez pedig elengedhetetlenül szükséges, hogy megfelelő diagnosztikai ismeretekkel rendelkezzünk.
A könyv megírásának célja az volt, hogy hosszú évek tapasztalatait átadhassam kolléganőimnek és a jövő kozmetikusainak. Hisz 45 év alatt rengeteget változott a minket körülvevő környezet, életvitelünk, mindennapi szokásaink, s nem utolsó sorban az életminőségünk. Hiába törekedtem a tökéletességre, mert ahányszor belegabalyodtam egy témakörbe, éreztem, hogy végeláthatatlan, amibe belekezdtem, nekem kell határt szabnom annak, hogy hol és mikor fejezem be.
Nem volt célom új tananyag, tankönyv megírása, sokkal inkább az elméleti tananyag gyakorlati oldalról való megközelítése és ezáltal hatékonyabb elsajátítása. Több éves „kutatómunka” és gyakorlati oktatás alapján elmondhatom, hogy az elmélet és a gyakorlat e szakmánál is szorosan összefügg, ezért mindenképpen szükségesnek tartottam, hogy elméleti szakemberek segítségét kérjem...
A könyv képekkel illusztrált tartalma az elméleti tananyag gyakorlati oldalról való megközelítése.
Kozmetikus tanulók és gyakorlati szakemberek számára egyaránt hasznos.
4 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Részletek
Kiadó: Magánkiadás
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Borító grafika: Boros Róbert
ISBN 978-963-12-0234-2
Képek: Báthory Kati
Magánkiadás
168 oldal
2018
Webáruház készítés