Kaló Jenő: A gyógyulás szelencéje

Kaló Jenő: A gyógyulás szelencéje
Kaló Jenő: A gyógyulás szelencéje
Az orvosi asztrológia kézikönyve I. kötet
1 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
Az orvosi asztrológia kézikönyve I. kötet

Az asztrológia a világ leképezését jelenti, utat a transzcendens felé, egyfajta beavatást a Mindenség lényegéhez, az egységhez.
Az orvosi asztrológia lehetőséget biztosít, hogy megértsük betegségeink természetét, hogy mi húzódik meg azok lelki hátterében. Megmutatja, melyek azok a belső kényszerítő erők, amelyek következményeként az adott betegség jelentkezik. A betegség azt jelenti, hogy az egyén nem képes arra, hogy egész legyen, vagyis nem a maga útját járja, hanem letér arról. Minden megtorpanás, minden zsákutca, minden letérés azokat az erőket mozgósítja, amelyek – olykor akár fájdalommal, akár betegség formájában – abban segítenek, hogy visszatérjünk a saját utunkra. Betegségünk segít, hogy elérjük legfontosabb célunkat: megvalósítani Önmagunkat.
A megújult, bővített formában megjelenő első kötet bevezetést ad az asztrológia alapfogalmaiba, létfilozófiájába és bemutatja az orvosi asztrológia gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit.
A betegségcsoportok közül három nagy területre tér ki: megtárgyalja az idegrendszer idegi és pszichés irányú betegségeit, a belső elválasztású mirigyrendszer legfontosabb betegségeit, és az érzékszervek közül a legfontosabb szem- és fülbetegségeket. Az összefüggések jobb megértése végett közel 50 horoszkóp ábra és azok értelmezése segíti az olvasót.
Megvásárolható: https://www.mlmkonyvek.hu/kalo-jeno-a-gyogyulas-szelenceje-1657
Adatok
Webáruház készítés