Antalfai Márta: Alkotás és kibontakozás - A Katarzisz Komplex Művészetterápia elmélete és gyakorlata

Antalfai Márta: Alkotás és kibontakozás - A Katarzisz Komplex Művészetterápia elmélete és gyakorlata
Alkotás és kibontakozás - A Katarzisz Komplex Művészetterápia elmélete és gyakorlata
Antalfai Márta
Kiadó:Lélekben Otthon Közhasznú Alapít
Oldalak száma:326
Borító:PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:938 gr
ISBN:9786155443503
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2016
Illusztráció:SZÍNES KÉPEKKEL GAZDAGON ILLUSZT
6 240 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Részletek
Aki végigolvassa ezt a könyvet, tanul belőle, dolgozik vele, egyszer csak azon kapja magát, hogy a hatása alá került, benne él. Úgy érezheti, megnőtt, megerősödött benne valami, ami lényeges, ami hozzáköt az élethez – a múlthoz és a jelenhez, a megélt és megöröklött tudáshoz, az érzésekhez. Átélheti a katarzist.
A Katarzisz Komplex Művészetterápia módszere valami olyat nyújt ebben az elidegenedő, rohanó világban, amire mindnyájunknak szüksége van: az elcsendesedést, elmélyedést, oldódást és kötést.
Kötést a Természethez, az Énhez, legbensőbb valónkhoz, az ősi tudáshoz, amit kezdünk elfelejteni, de a módszer segítségével visszatalálhatunk hozzá, és esélyt kapunk, hogy kiegyensúlyozottabban, nagyobb énerővel élhessünk egy tartalmasabb és őszintébb életet.

„A módszer igen jól felépített, tematikája összerendezett, folyamatszerű feladatai innovatívak, mozgósító töltetűek… Alkalmas a művészeti terápiákban rejlő – gyakran sodró erejű, intenzív – lélektani változtató hatás megtapasztalására”.
Buda Béla

„Pszichoterápiás palettánkon egy új, szemléletében holisztikus, módszerében mélylélektani, technikájában művészeti elemeket felhasználó, igazi, komplex pszichoterápiás irányzat jelent meg, melynek alkalmazása a gyógyító tevékenységben és az azt folytató szakemberek kiképzésében is rendkívül hasznos és kívánatos.”
Koronkai Bertalan

„Stílusából, példáiból adódóan még a társszakmák képviselőinek is megfelelő eligazítást adhat ahhoz, hogy hogyan segítheti a művészet a minden emberben szunnyadó kreatív erők mozgósítását.”
V. Komlósi Annamária
Webáruház készítés