Az Egyetlen Magyar NBA-Játékos

Az Egyetlen Magyar NBA-Játékos
Ha nem próbálják ráerőszakolni, hogy álljon be a kapuba, Dávid Kornél talán sohasem fordít hátat a futballnak. Védeni azonban nem volt kedve, ezért sportágat váltott, s bár későn kezdett kosárlabdázni, szédületes karriert futott be.
Az első és mindmáig egyetlen magyar NBA-játékos kendőzetlen őszinteséggel meséli el, miért fordultak ellene annak idején a szurkolók szűkebb hazájában, Zalában; már élvonalbeli játékosként mi okból kapott pofont az edzőjétől; s arról is kifejti véleményét, hogyan süllyedhetett ilyen mélyre a legutóbbi, 1999-es EB-szereplés óta a férfiszakág Magyarországon.
Az eddig sehol fel nem idézett történetekből kiderül, miként tudott hajnalig tartó kaszinózás után is parádézni a sportág történetének legzseniálisabb alakja, Michael Jordan, s vajon miért csatlakozott egy alkalommal rendőregyenruhában a Chicago Bulls küldöttségéhez az extravagáns lepattanókirály, Dennis Rodman.
A Chicagónál, a Clevelandnél, a Torontónál, a Detroitnál és a Washingtonnál is megforduló 127-szeres válogatott önéletrajza arra a gyakorta elhangzó kérdésre is választ ad, van-e alapja az NBA-t érő drog- és doppingvádaknak.
3 390 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Részletek
Cím Dávid Kornél Az egyetlen magyar NBA-játékos
Szerző Dávid Kornél, S. Tóth János
Kiadó Ulpius-ház Könyvkiadó
ISBN 9633831663
Oldalszám 288
Méret[mm] 125 x 200 x 16
Tömeg[g] 340
Webáruház készítés