Balogh Béla; Szabadulás az érzelmek fogságából Tanulj meg félelem nélkül élni!

Balogh Béla; Szabadulás az érzelmek fogságából Tanulj meg félelem nélkül élni!
Balogh Béla, Szabadulás az érzelmek fogságából Tanulj meg félelem nélkül élni!
E-KÖNYV
Szerelmi bánat, csalódás, gyász vagy váratlan anyagi veszteség olyan érzelmi hullámvölgybe sodorhat, melynek hatása sokszor hónapokig, esetleg évekig is eltart. Ha vannak is nyugodtabb órák, esetleg napok, a fájdalom újra és újra feltör. Néha egy szó, egy emlék vagy egy illat is elegendő ahhoz, hogy eleredjenek a könnyeid, vagy torkodat elkezdje fojtogatni a sírás.
A lehúzó, fájó érzelmek és a szomorú gondolatok komoly veszélyt jelentenek testi egészségedre, ezért jó volna ebből a hullámvölgyből mielőbb kikerülni, és újra megtalálni a belső harmóniát és egyensúlyt. Egy kis segítséggel ezt akár három hét alatt is elérheted.
A Kapcsolatteremtés felsőbbrendű éneddel és A rózsa temploma című meditációk segítségével feloldhatod minden félelmedet, sőt, előző életeid emlékeihez is hozzásegíthet. Az elmélyülést Kövi Szabolcs erre az alkalomra írt zenéje segíti. Az MP3-meditációk a könyvben található kóddal letölthetők.

Balogh Bélának a Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent sikerkönyvei:
Elkezdődött... (2012), Többszintű gyógyulás (2008), A tudatalatti tízparancsolata (2005), Gyógyító meditáció (2004), A végső valóság (2001)
2 176 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ KFT.
Oldalak száma:111
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:112 gr
ISBN:9789632914329
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2020
Illusztráció:FEKETE-FEHÉR RAJZOKKAL, ÁBRÁKKAL
Adatok
Webáruház készítés