Báthory Kati- Juhász Klári: Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban

Báthory Kati- Juhász Klári: Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban
A "Kozmetikai diagnosztika" és a "Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban" című könyveink mellett, harmadik könyvünk, a "Masszázs a kozmetikai gyakorlatban" megírásának az volt a célja, hogy a kozmetikai masszázs területét kozmetikus szemmel mutassuk be, fűszerezve elmélettel és gyakorlati tapasztalatokkal együtt.
Véleményünk szerint ez egy olyan területe a szakmának, ami a kozmetikusok számára nagyon fontos. Ez is, mint a szakmánkban oly sok minden, az évek során sokat változott.
Most már, nem csak a kezelések során használt felpuhító masszázst alkalmazzuk, hanem a rohanó világ "megköveteli" tőlünk, hogy a relaxáló masszázst is vegyük fel a palettánkra. A kozmetikus szakma egyik legszebb területe, a bőrápolás mellett, a masszázs.
Ebből következik, hogy a kozmetikus ereje a professzionális kozmetikumok szakszerű használata mellett, a KEZE. Ha a kozmetikus biztosítani tudja a vendégnek a masszázs során a teljes ellazulást, a kellemes érzést, a jó illatokat, a finom érintést, akkor biztosak lehetünk abban, hogyha vendég minket választ.
Rengeteg masszázskönyv van, de egyik sem mutatja be a kozmetikai célú masszázs különleges világát. Mi pont ...
A könyv anatómiai ismeretek segítségével, kozmetikus szemmel mutatja be a masszázs területét, a klasszikus iskolamasszázs fogásait, a kozmetikai szalonokban alkalmazott néhány speciális masszázst, fűszerezve elmélettel és gyakorlati tapasztalattal.
4 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Részletek
Kiadó: Magánkiadás
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Borító grafika: Boros Róbert
ISBN 978-615-00-6040-8
GRAFIKA: Lencsés Dóra Hair & Makeup
Képek: Báthory István, Báthory Kati
160 oldal
2019
Webáruház készítés