Bak János: Az okos pénz visszatalál

Bak János: Az okos pénz visszatalál
Bak János: Az okos pénz visszatalál
Életéből "csak" egy KICSIT TÖBB PÉNZ hiányzik? Gondolja, hogy MÉG TÖBB MUNKÁVAL ez meglesz?
Tud annyit dolgozni, amennyivel több pénzt szeretne? Ugye nem?
Mégis van megoldás?
2 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
Életéből "csak" egy KICSIT TÖBB PÉNZ hiányzik? Gondolja, hogy MÉG TÖBB MUNKÁVAL ez meglesz? Tud annyit dolgozni, amennyivel több pénzt szeretne? Ugye nem? Mégis van megoldás?

Ez az új modell a vásárlásaik okos megszervezésével juttatja jövedelem kiegészítéshez azokat, akiknek fontos, hogy mennyiért vásárolnak.
Ebben a rendszerben a vásárlásaink során elköltött pénzünk jelentős részét viszontláthatjuk, így érthető, miért növekszik ilyen ütemben a népszerűsége Európa-szerte és különösen Magyarországon, ahol mindenféle jövedelem és pénzkiadás kritikusan érinti a családi kasszát.

A könyv hiánypótló a maga nemében.
Nyomtasson pénzt otthon!
Majdnem ilyen egyszerű, de törvényes módon juthat ma sok pénzhez Magyarországon.
És ehhez semmi mást nem kell csinálnia, csak azt, amit eddig: megvennie azokat a dolgokat, amikre szüksége van. Ez a könyv közérthetően magyarázza el, hogy a vásárlói körök segítségével hogyan térülhet vissza Önnek vásárlásai értékének akár 88 százaléka. A megfelelő időben kapott információ a legnagyobb érték.
Ön igazán szerencsés, mert e könyv segítségével megismerheti és kitanulhatja azoknak a Magyarországon már létező új vásárlási formáknak az előnyeit, amelyek eddig soha nem látott hasznot ígérnek. Mert aki él velük, lehetőséget kap arra, hogy visszatérüljön számára a hétköznapi kiadásaira (élelmiszer, ruházat, műszaki cikk, autó stb.) fordított pénzének akár a 88 százaléka úgy, hogy közben semmilyen regisztrációs vagy tagsági díjat nem kell fizetnie. Hihetetlenül hangzik?
Olvassa el, hogyan működik!
Legyen tájékozott, hiszen az nyerhet a legtöbbet a kereskedelem átalakulásából, aki időben felkészül rá. Mert a megfelelő időben kapott információ a legnagyobb érték.
Megvásárolható: https://www.mlmkonyvek.hu/az-okos-penz-visszatalal-az-onfinanszirozo-csaladi-kassza-414
Adatok
Webáruház készítés